Functionele personal training voor een pijnvrij lichaam zonder operaties. Word een sterk mens met de Functional Patterns Methodiek.

Resultaten & Reviews

Client M.
5/5

”Ik ben zeer tevreden met de training van Barefoot Trainers. Lejla heeft mij erg goed geholpen en was heel vriendelijk en geduldig. Ze legde uit waarom ik een oefening deed en liet hierbij ook zien, d.m.v. een plaatje, welke spieren ik activeerde. Ik heb sinds jongs af aan (rond 15 jaar) al rugklachten en ben nu 30. Ik ben van de ene fysio naar de andere gegaan en ik ben bij een rugpoli geweest. Nergens hebben ze me zo goed geholpen als bij Barefoot Trainers. Mijn klachten zijn voor 90% vermindert en dat alleen maar met 10 sessies. Heel erg bedankt hiervoor. Zeker een aanrader als je serieus genomen wil worden en echt wat aan je klachten wil veranderen.”

Leef zonder pijn

Los terugkomende blessures of chronische pijn op door de oorzaak bij de kern aan te pakken.

Verbeter je mobiliteit

Verwijder verklevingen en spierknopen om je lichaam soepeler te maken.

Verbeter je houding

Maak de impact van onze zittende leefstijl ongedaan en decomprimeer je gewrichten.

Herprogrammeer

Corrigeer disfunctionele bewegingspatronen, verbeter je biomechanica en word een sterk mens.

Leef zonder pijn

Los terugkomende blessures of chronische pijn op door de oorzaak bij de kern aan te pakken.

Verbeter je mobiliteit

Verwijder verklevingen en spierknopen om je lichaam soepeler te maken.

Verbeter je houding

Maak de impact van onze zittende leefstijl ongedaan en decomprimeer je gewrichten.

Herprogrammeer

Corrigeer disfunctionele bewegingspatronen en verbeter je biomechanica d.m.v. personal training.

Resultaten & Reviews

Client E.
5/5

”Ik heb een heel fijn traject gevolgd bij Barefoot Trainers. Zo heb ik nieuwe inzichten, houding- en bewegingspatroon gekregen, door een fijne combinatie van kennis, betrokkenheid en humor. Ik heb veel geleerd van ze, zodat ik het thuis ook kan toepassen. Ik kom zeker terug en daarom zou ik het iedereen aanraden.”

Nog meer reviews

Rowena
Lees verder
“Emina en Lejla zijn ontzettend goed in wat zij doen. Het is absoluut waardevol om bij hen te gaan trainen. Ze hebben veel kennis en ervaring. Mijn pijnlijke plekken van oude blessures zijn direct aangepakt door middel van de juiste oefeningen die je sterker maken. De oefeningen zijn niet standaard zoals je ze kent in de sportschool. Deze oefeningen zijn beter en effectiever naar mijn mening! Ook mijn houding is zoveel maal verbeterd! Ik ben bijna klachtenvrij en dat is voor mij echt belangrijk. Alles wat zij vertellen, is zo logisch, maar we staan er gewoon niet bij stil. Door myofascial release thuis toe te passen, ken ik mijn lichaam steeds beter en weet ik wat het nodig heeft. Dit had niet gekund zonder hen en daarvoor zal ik hen altijd dankbaar zijn! Dit neem ik dan ook mee voor de rest van mijn leven en zal het blijven toepassen!”
Tessa
Lees verder
“In de korte tijd dat ik heb gewerkt met Barefoot Trainers heb ik zoveel geleerd over mijn lichaam en hoe die werkt. Wat je denkt dat je weet over je lichaam is niks bij wat deze meiden weten over je lichaam en hoe je deze functioneel gebruikt. Naast het trainen bij de dames krijg je genoeg tools mee naar huis om ook thuis verder te gaan met het verbeteren van de functionaliteit van je lichaam. Wat voor mij een dik pluspunt is naast al bovengenoemde pluspunten is dat de meiden op een hele gezellige en toegankelijke manier jou uitleg geven en je laten kennis maken met een functionele manier van trainen. De sessies die je samen hebt zitten vol met humor en je komt er ook zeker met een super gevoel vandaan door de coaching tijdens de oefeningen. Al met al: dikke aanrader!”
Tanja
Lees verder
“Heel fijn traject gevolgd bij Barefoot Trainers. Inzichten in houding- en bewegingspatroon gekregen, door een fijne combi van kennis, betrokkenheid en humor. Heb het ervaren als een plek waar ik er mocht zijn met alles wat er was. Daarom zou ik het iedereen aanraden.”
Leonie
Lees verder
“Great working with Lejla. She’s super knowledgable about the body. Helped me strengthen my core and correct my posture. I recommend working with her.”
Cihan
Lees verder
“I strongly recommend Barefoot Trainers for 3 reasons: Eye opener. You learn how your body is a whole and how you can contribute to a healthy posture, release tension and balance your body. Right information, with all nuances. Applied. You apply each single movement together, precisely with the feedback of the trainer on every inch of the move. Special. The training is for you and incremented into little steps that you can accomplish.”

Boek een consult

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult inclusief houding- en bewegingsanalyse. Het consult duurt 30 minuten. Wij bellen je zo snel mogelijk om een moment in te plannen.

Functionele Personal Training in Enschede

Wij werken enkel op afspraak

Rigtersbleek-Aalten 4
7521 RB Enschede
+316 83 50 87 64

Social media